Search
Close this search box.
denswil-plopt-hem-erin

10 bizarre seksschandalen met voetballers

Voetballers worden dikwijls bewierookt om hun kunsten, maar net zo vaak verguisd om hun escapades buiten het veld. Er is bijna geen voetballer die níet betrokken was in een schandaal. Okee, behalve Berry van Aerle dan. Wij zetten 10 bizarre seksschandalen met voetballers op een rijtje!

10. Ronaldo doet transseksuele prostituees

Ronaldo geniet buiten het veld net zoveel van ballen. De voormalig topspits zette ooit zijn vriendin af bij een hotel, waarna hij zichzelf ging vermaken met drie prostituees.  Nu is dat, triest genoeg, misschien niet eens zo opmerkelijk. Wel opmerkelijk was het gegeven dat de ‘dames’ een verrassing in hun broekje hadden! Ronaldo heeft zich nooit geschaamd voor het incident. Integendeel; hij vertelde er in geuren en kleuren over.

9. Ryan Giggs

Ryan Giggs lijkt een modelvoetballer, maar ook de huidige assistent van Louis van Gaal is niet vies van een schandaaltje. Zo had de oud-middenvelder een jarenlange affaire met de vrouw van zijn broer Rhodri. Giggs heeft zich nooit openlijk uitgelaten over de affaire, maar in Engelse tabloids wordt beweerd dat de Welshman seksverslaafd is. Hij zou ook een verhouding hebben gehad met de voormalig miss Wales.

8. Denswil plopt hem erin

Denswil plot hem erin.
Denswil plopt hem erin. © Instagram

Het vriendinnetje van Stefano Denswil liet in 2013 op Facebook weten dat ze net klaar was met ‘ploppen’. Op intieme foto’s zien we haar verstrengeld met de voormalig Ajax-verdediger. Het is tevens een van de meest bekeken berichten op deze website.

7. Ashley Cole

Ashley Cole had het allemaal: hij verdiende miljoenen bij Chelsea en was getrouwd met de beeldschone zangeres Cheryl Cole (zie boven). En toen kwam het nieuws naar buiten dat de voetballer was vreemdgegaan met vijf andere vrouwen! Er kwam direct een einde aan het sprookjeshuwelijk.

6. John Terry

Van respect voor zijn teamgenoten is bij John Terry geen sprake. De Chelsea-verdediger deed het in 2010 met de toenmalig vriendin van zijn medespeler Wayne Bridge. Deze schandalige daad kostte Terry de aanvoerdersband bij Engeland. Toen de twee voetballers elkaar een seizoen later ontmoetten als tegenstanders weigerde Bridge Terry de hand te schudden. Niet heel verwonderlijk, lijkt ons zo.

5. Ribéry en Benzema

Karim Benzema en Franck Ribéry hadden het in 2010 gezellig met de Franse prostituee Zahia Dehar. Eén probleempje: de dame was nog geen 18. Hoewel beide voetballers ontkenden dat de daad had plaatsgevonden, moesten ze toch voor de rechter verschijnen. Uiteindelijk werden de twee vrijgesproken omdat ze niet zouden hebben geweten dat Dehar minderjarig was.

4. Maher wordt bereden in auto

Maher wordt bereden in auto
Is dat niet Sabia?

PSV’er Adam Maher was begin dit jaar nog onderdeel van een seksschandaal. Het roddelblad Weekend publiceerde foto’s waarop de middenvelder in een auto wordt bereden door een halfnaakte vrouw. Na publicatie liet Maher’s vriendin op Twitter weten achter hem te staan. De viespeuk zelf reageerde nooit op het artikel.

3. Sabia en Sylvie

Bovenstaande foto was het begin van het einde voor droomkoppel Rafael en Sylvie van der Vaart. Eerst kwam naar buiten dat de voetballer zijn ex-vrouw een klap zou hebben verkocht, enige tijd later ging het stel uit elkaar en even daarna had Rafael ineens een relatie met Sylvie’s hartsvriendin Sabia! Waarschijnlijk ging het al een tijd niet lekker tussen Sylv en Raf, want de presentatrice bekende later ook te zijn vreemdgegaan met een piloot.

2. Het vuige Nederlands elftal

Huntelaar NIET met zijn vrouw.
Huntelaar NIET met zijn vrouw. © Terra.com

Het Nederlands elftal was meermaals onderdeel van seksschandalen. Berucht zijn de zwembadfoto’s van het WK 1974, waar Oranje-spelers omringd werden door naakte vrouwen.

Ook in 2001 had de selectie van het Nederlands elftal het gezellig met prostituees in een Deens hotel. Louis van Gaal liet de dames hoogstpersoonlijk uit het hotel zetten.

Dan is er nog een feestje tijdens een oefencampagne in Brazilië, waar twijfelachtige foto’s van uitlekten.

Meer recentelijk kwamen er berichten naar buiten dat Robin van Persie, Klaas-Jan Huntelaar, Ibrahim Afellay en Nigel de Jong zich na een wedstrijd tegen Roemenië zouden hebben vermaakt met prosituees in Boekarest.

1. De keeper van Den Haag

En tenslotte een ware klassieker. Stefan Postma, toenmalig doelman van ADO Den Haag, raakte in verlegenheid toen er een filmpje van hem lekte waarin hij door zijn vriendin gepenetreerd werd met een dildo. De fans van ADO’s volgende tegenstander Ajax reageerden meteen door een bijpassend liedje te componeren (zie boven). In Nederland is het nooit meer goed gekomen met de voetbalcarrière van Postma. Hij is tegenwoordig keeperstrainer bij FC Utrecht.

ook interessant

De doelman van Manchester City, Ederson is toch fit genoeg bevonden voor het duel van woensdag met Feyenoord....

Nee, Jasper Cillessen heeft zich niet populair gemaakt bij de Ajax-fans. De doelman ging GRU-WE-LIJK in de fout...

De Duitse autocoureur Nico Rosberg wilde vanwege de wereldtitel van zijn geboorteland racen in een speciale helm die...

Precies een week geleden brachten we jullie het pikante nieuwtje dat Anthony Martial er naast zijn kersverse gezinnetje...

#DWDD ontploft. Terwijl de berichtgeving over de mogelijke bomaanslag tijdens Duitsland – Nederland langzaam op gang kwam, bleef...

Penalty’s worden weleens slecht genomen en bij Ajax en PSV hadden of hebben ze zelfs last van een...