Search
Close this search box.
voorpagina ozil

10 bizar vette huizen van voetballers

Voetballers krijgen torenhoge salarissen en kunnen zich daarom de mooiste en grootste huizen veroorloven. Een overzicht van de allervetste voetbalstulpjes!

10. Andrés Iniesta

© Youtube
© Youtube

Andrés Iniesta liet zijn huis bouwen voor €3,4 miljoen en op de voorgevel zie je zijn naam en rugnummer bij Barcelona terugkomen.

9. Robin van Persie

© Youtube
© Youtube

Van Persie zal hier niet meer vaak te vinden zijn vanwege zijn transfer naar Turkije, maar zijn huis van €8 miljoen in Manchester mag er zijn. Er zijn zes slaapkamers aanwezig en een tuin van 9000(!) vierkante meter.

8. Cristiano Ronaldo

© Youtube
© Youtube

Een modern huis in Madrid met een prachtig zwembad en vele kamers. Omdat hij zoveel van zichzelf houdt, heeft CR7 daarbij een beveiligd museum met al zijn persoonlijke prijzen laten aanleggen.

7. Ronaldinho

© Youtube
© Youtube

Het schitterende huis van de Braziliaanse dribbelaar heeft vijf slaapkamers, zes badkamers, jacuzzi, sauna, bioscoop en een wijnkelder. Tijdens het WK in 2014 kon je er overnachten voor ‘maar’ €11.334 per nacht!

6. Mesut Ozil

© Youtube
© Youtube

Het hypermoderne huis van de middenvelder staat in London en heeft voldoende kamers en mogelijkheden om volledig tot rust te komen. De voetballer kan bijvoorbeeld chillen in zijn eigen bioscoop!

5. Mario Balotelli

© Youtube
© Youtube

Zijn speelminuten bij Liverpool zijn gering, maar een prachtig huis bezit hij wel. Hij heeft er een voetbalveld en zelfs een landingsbaan voor een helikopter! Het kostenplaatje is zo’n 4,75 miljoen pond..

4. Wayne Rooney

© Youtube
© Youtube

Rooney’s huis wordt ook wel ‘Waynesor Castle’ en staat in Cheshire, een zeer rijke streek in Engeland. Hij betaalde tussen de €5-€8 miljoen voor het huis en beschikt er over zes slaapkamers, een roze zwembad, driedubbele garage, indoor-bioscoop en héél veel hectare grond.

3. John Terry

© Youtube
© Youtube

Dit is het prachtige huis van Terry met een ondergronds aquarium, bioscoop met 34 zitplaatsen en nog veel meer voor ‘maar’ 7,5 miljoen pond.

2. Didier Drogba

© Youtube
© Youtube

De spits uit Ivoorkust heeft waarschijnlijk het duurste stulpje van alle voetballers ter wereld. Hij betaalde er €20 miljoen voor! Er bevinden zich acht badkamers en zeven slaapkamers in het immens grote landhuis.

1. Lionel Messi

© Youtube
© Youtube

Messi neemt zijn werk mee naar huis: de kleine dribbelaar liet namelijk een futuristisch huis bouwen in de vorm van een voetbal.

ook interessant

Net als we eerder al berichtten dat een transfer misliep op 14 seconden zo heeft ook de Nederlandse...

Ook al werd Bayern München alweer 1,5 maand geleden kampioen, ze krijgen pas vandaag na de laatste wedstrijd...

Cristiano Ronaldo’s eigen standbeeld op zijn geboorteplaats Madeira – waarbij vooral één lichaamsdeel opvalt – viel gisteren ten prooi aan een stel grapjassen. De...

Erop of eronder voor Ajax. Een 1-0 voorsprong op Tottenham Hotspur is lekker, maar niet genoeg om achterover...

Geen prettig begin van de week voor Anwar El Ghazi. De rechtsbuiten van Ajax kopte bij het afslaan naar...

Roda JC heeft trainer Ruud Brood ontslagen. Dat staat te lezen op de website van de Limburgse voetbalclub....