Search
Close this search box.
voorpagina ozil

10 bizar vette huizen van voetballers

Voetballers krijgen torenhoge salarissen en kunnen zich daarom de mooiste en grootste huizen veroorloven. Een overzicht van de allervetste voetbalstulpjes!

10. Andrés Iniesta

© Youtube
© Youtube

Andrés Iniesta liet zijn huis bouwen voor €3,4 miljoen en op de voorgevel zie je zijn naam en rugnummer bij Barcelona terugkomen.

9. Robin van Persie

© Youtube
© Youtube

Van Persie zal hier niet meer vaak te vinden zijn vanwege zijn transfer naar Turkije, maar zijn huis van €8 miljoen in Manchester mag er zijn. Er zijn zes slaapkamers aanwezig en een tuin van 9000(!) vierkante meter.

8. Cristiano Ronaldo

© Youtube
© Youtube

Een modern huis in Madrid met een prachtig zwembad en vele kamers. Omdat hij zoveel van zichzelf houdt, heeft CR7 daarbij een beveiligd museum met al zijn persoonlijke prijzen laten aanleggen.

7. Ronaldinho

© Youtube
© Youtube

Het schitterende huis van de Braziliaanse dribbelaar heeft vijf slaapkamers, zes badkamers, jacuzzi, sauna, bioscoop en een wijnkelder. Tijdens het WK in 2014 kon je er overnachten voor ‘maar’ €11.334 per nacht!

6. Mesut Ozil

© Youtube
© Youtube

Het hypermoderne huis van de middenvelder staat in London en heeft voldoende kamers en mogelijkheden om volledig tot rust te komen. De voetballer kan bijvoorbeeld chillen in zijn eigen bioscoop!

5. Mario Balotelli

© Youtube
© Youtube

Zijn speelminuten bij Liverpool zijn gering, maar een prachtig huis bezit hij wel. Hij heeft er een voetbalveld en zelfs een landingsbaan voor een helikopter! Het kostenplaatje is zo’n 4,75 miljoen pond..

4. Wayne Rooney

© Youtube
© Youtube

Rooney’s huis wordt ook wel ‘Waynesor Castle’ en staat in Cheshire, een zeer rijke streek in Engeland. Hij betaalde tussen de €5-€8 miljoen voor het huis en beschikt er over zes slaapkamers, een roze zwembad, driedubbele garage, indoor-bioscoop en héél veel hectare grond.

3. John Terry

© Youtube
© Youtube

Dit is het prachtige huis van Terry met een ondergronds aquarium, bioscoop met 34 zitplaatsen en nog veel meer voor ‘maar’ 7,5 miljoen pond.

2. Didier Drogba

© Youtube
© Youtube

De spits uit Ivoorkust heeft waarschijnlijk het duurste stulpje van alle voetballers ter wereld. Hij betaalde er €20 miljoen voor! Er bevinden zich acht badkamers en zeven slaapkamers in het immens grote landhuis.

1. Lionel Messi

© Youtube
© Youtube

Messi neemt zijn werk mee naar huis: de kleine dribbelaar liet namelijk een futuristisch huis bouwen in de vorm van een voetbal.

ook interessant

Daar is ze weer! Na een korte periode van afwezigheid doet Sabia Engizek in het Duitse Grazia enkele...

Bizarre taferelen in Maribor, waar de thuisclub het opneemt tegen Spartak Moskou. Supporters van de Russische club misdragen...

Over de vraag wie Frank de Boer een betere trainer vindt, Louis van Gaal of Guus Hiddink, hoeft...

Wie het breed heeft, laat het breed hangen. Het siert Memphis echter dat hij zijn moedertje niet vergeet....

Suzanne Schulting vergaarde in februari wereldfaam met haar prestaties op de shorttrackbaan, maar doet nu precies het tegenoverstelde:...

Johan Cruijff lijdt aan longkanker. Zijn management bevestigt zojuist in een officieel bericht dat de voetballegende inderdaad getroffen...